Coppersmith´s med vänner.
Mat- och dryckesfestival i Västerås 29 - 30 maj 2020.

Succén är tillbaka! Coppersmith’s med vänner presenterar även året upplaga. Mycket kommer att kännas igen men även en del nyheter kommer lanseras. Bland annat en hel del nya utställare. Mat- och dryckesmässor har blivit väldigt uppskattade besöksmål för många, så nu tar återigen Västeråsbryggeriet det ett steg längre och bjuder in dessa för en gemensam mat- och dryckesfestival. Vi ville göra detta som det ska göras, nämligen gynna de lokala bryggerier och företagen. Det är det som även är filosofin bakom ölet – det ska vara lokalt, säger Petri Karhukorpi från Coppersmith’s Brewery.

Läs mer
Köp biljetter

Säkra dina biljetter idag. Endast förköp.

Biljetterna gäller för entré, garderob och provsmakarglas.

Köp Biljetter

Program

Coppersmith´s med vänner. Mat- & dryckesfestival i Västerås 29 - 30 maj 2020.

Datum.

Succén är tillbaka!

29-30 MAJ 2020
Öppettider.

Välkomna till oss

Fredag 15:00 – 21:00, Lördag 13:00 – 21:00
Plats.

COPPERSMITH´S VÄSTERÅS
Transporter.

Åk i nya bilar från vår festivalsponsor

GRATIS BUSS, VARJE HALVTIMME
Mat & Dryck.

Välkomna att provsmaka ca 100 ölsorter, champagne, cider, destillat och mat.

TILL FÖRMÅNLIGA PRISER
Provningar.

Håll ögonen öppna för våra exklusiva provningar

VARJE TIMME
Efterfest.

Alla som vill får såklart hänga med på den stora efterfesten som anordnas i City.

PLATS UTANNONSERAS INOM KORT
Biljetter.

Begränsat antal biljetter. Endast förhandsbokning. Pris inkl. provsmakarglas. Köp biljetter idag

249
sek

Utställare

Evenemanget

Dryck. Microbryggerier.

Det lokala bryggeriet Coppersmith’s har genom åren samarbetat med andra hantverksbryggerier runt om i Mälardalen och har även bra relation till flera av de större bryggerierna som Carlsberg och Åbro. Nu tar Västeråsbryggeriet det ett steg längre och bjuder in dessa för en gemensam mat- och dryckesfestival. – Bryggerinäringen är en liten bransch, där alla känner alla och små hantverksbryggerier samarbetar mera än konkurrerar med varandra. Vi känner givetvis många bryggerier från Skåne, Gotland och Göteborg som vi också hade kunnat bjuda in. Nu ville vi göra detta som det ska göras, nämligen gynna de lokala bryggerier och företagen. Det är det som är filosofin bakom ölet – det ska vara lokalt, säger Petri Karhukorpi från Coppersmith’s.

Mat. Food-trucks.

ICA Maxi Erikslund kommer att duka upp lättare maträtter vid festivalen och det kommer även att finnas varma maträtter då både RibHaus och Gilla Grilla från Saluhallen Slakteriet kommer att medverka.

Andra vänner på plats

En annan lokal aktör som dyker upp 29-30 maj är Elite Stadshotellet Västerås och the Bishops Arms Västerås som förutom att de upplåter flera tappkranar till våra bryggerievänner även erbjuder rum till extra bra priser för er besökare under festivalens dagar. Använd bokningskoden PROVSTPE, när ni bokar via telefon 021-102800, mejl resevation.vasteras@elite.se eller boka direkt på https://www.elite.se/sv/hotell/vasteras/stadshotellet så får ni 20% i rabatt.

Bubbel. Champagne.

Vill man prova på champagne så kommer möjligheter till det också att finnas då våra vänner från ChampagneExperten är på plats i år igen.

Köp Biljetter

Säkra upp din plats på evenemanget.
Köp biljetterna här.

Vill ni ställa ut på evenemanget?

Ta kontakt med oss på Coppersmiths med vänner

Maila oss

Kontakt