No items found.

Coppersmith´s med vänner.
En helt ny typ av mat- och dryckesfestivaler.

Nu är det klart – Västerås nya succéfestvial kommer tillbaka. Återigen är det lokala bryggeriet Coppersmith’s som ligger bakom den, smakfulla tillställningen som i år går av stapeln den 21–22 augusti 2020 under namnet Coppersmith’s med vänner. – Tanken är att gynna de lokala bryggerierna och företagen, säger Coppersmith’s Petri Karhukorpi.  Mat- och dryckesmässor har blivit väldigt uppskattade besöksmål för många. Det lokala bryggeriet Coppersmith’s har genom åren samarbetat med andra hantverksbryggerier runt om i Mälardalen och har även bra relation till flera av de större bryggerierna som Carlsberg och Åbro. Nu tar Västeråsbryggeriet det ett steg längre och bjuder in dessa för en gemensam mat- och dryckesfestival. – Bryggerinäringen är en liten bransch, där alla känner alla och små hantverksbryggerier samarbetar mera än konkurrerar med varandra. Vi känner givetvis många bryggerier från Skåne, Gotland och Göteborg som vi också hade kunnat bjuda in. Nu ville vi göra detta som det ska göras, nämligen gynna de lokala bryggerier och företagen. Det är det som är filosofin bakom ölet – det ska vara lokalt, säger Petri Karhukorpi från Coppersmith’s Brewery och meddelar att fler städer kan komma att få besök av Coppersmith´s med vänner under 2020.

Våra evenemang

Gävle mat- & dryckesfestival 4–5 september 2020

Gävle mat- och dryckesfestival gör äntligen entré på den svenska mässkartan! Den 4–5 september bjuder vi in till en oförglömlig smakupplevelse i Monitor Erp arena i Gävle.

Datum.
4-5 september 2020
Stad.
Gävle

Västerås mat- & dryckesfestival  21–22 augusti 2020

Succén är tillbaka i Västerås! Premiären 2019 blev en uppskattad succé och mat- och dryckesfestivalen Coppersmith’s med Vänner återvänder till Västerås den 21–22 augusti.

Datum.
21-22 augusti 2020
Stad.
Västerås

För utställare

Vill du bli en av oss?

Du som är producent, leverantör eller specialist inom mat och dryck är en viktig aktör för att göra våra evenemang till succér!
Som utställare på festivalen får du möjlighet att kommunicera direkt med din målgrupp utan mellanhänder.
Erbjud provsmakning och försäljning med ditt varumärke i fokus, i en inspirerande miljö som tilltalar alla sinnen.

Varmt välkommen att skapa en smakfull folkfest tillsammans med Coppersmith’s med Vänner! Skicka ett mejl så pratar vi vidare!

Maila oss

Kontakt